¨ RAB Revision - Om Logoet

 

Login
Login

 

 

Forside

Hent tilbud

Om os

Kontakt

Fjernstyring

Om logoet: Møns Fyr
- Det er helt naturligt at anvende Møns Fyr som logo, når nu RAB Revision
og jeg bor i fyrmesterboligen,
siger Bjarne Nybo. Det er grafiker og
billedkunster Uffe Hofman Andersen, der har illustreret og lavet logoet. Uffe Hofman er medejer af Bakkegård Gæstgiveri, som kun ligger en km fra fyret.


Om moms og lønsum

Artikler

Referencer

Presse

Fotokalender

Guide kør selv fototur

Om navnet: RAB Revision
Navnet RAB Revision signalerer klart, at revisionsfirmaet tilbyder brancheudarbejdede bogførings- og regnskabsmæssige løsninger til landets Registrerede Alternative Behandlere (RAB), eller de som er godt på vej dertil.

Fyrtårnet og RAB Revision viser vej
Som fyrtårnet lyser og angiver skibstrafikkens vej, på samme måde vejleder og rådgiver RAB Revision de selvstændige erhvervsdrivende om de farbare regnskabsmæssige veje. Det er op til skibets fører at udstikke kursen og vælge ruten. Ved valg af kurs er der mange hensyn, forpligtelser og krav som skal indfries for at komme sikkert i havn.
Fyrtårnet illustrerer de krav og forpligtelser som man i dag står overfor som firma og selvstændig erhvervsdrivende. Der er rigtig mange krav, herunder indberetninger, moms, lønsum, regnskab mv. Krav om overskud og forpligtelser overfor SKAT, kreditorer og pengeinstitutter.
Her er RAB Revision som revisionsfirma på hjemmebane. Lige som de skibsfarende i dag bruger moderne hjælpemidler i form af GPS mv., bruger RAB Revision i stor udstrækning internettet som redskab. Dermed kan vi servicere kunder, uanset hvor man bor i landet.

Fyrtårnets historie
Fyret blev etableret i 1845 og ligger på sydspidsen af Møns Klint. Det var fyrets opgave at lede skibene sikkert op gennem Øresund, hvor der i 1845 stadig blev opkrævet Sundtold. Tårnet er bygget delvist ind i fyrmesterboligen, hvorfra der også er indgang til fyret.
Fyret er ikke længere bemandet. Den sidste fyrpasser forlod fyret i 2005, men fyret viser fortsat skibsfarten vej, nu med automatik. Fyrbygningen ejes nu af Klintholm Gods, på hvis jorder det i sin tid blev bygget. Siden 2008 har RAB Revision og Bjarne Nybo haft til huse i fyrmesterboligen.

Møns fyr i kunst og reklame
1996 - Fyret opnåede den ære at blive afbilledet på et frimærke med portoværdien 8,75 kr.
 
Frimaerke
 
2010 - Mia Sloth Møller var mester for årets turistplakat for Sydsjælland og Møn, under temaet "Udsigt til havet, Møn Sydsjælland, Danmarks længste kyststrækning". I forbindelse med opgaven opholdt Mia Sloth Møller sig et døgns tid i fyret, hvilket resulterede i papirklip af landskabet og ting hun så oppefra fyret.
 
Plakat
 
Møns Fyr er brugt som illustration mange gange, men det er første gang, at en beboer bruger det som logo i forbindelse med sit erhverv som rådgiver og ”fyrtårn”.

Et dynamisk logo
Du kan naturligvis genkende vort logo fra gang til gang. Alligevel kan det godt være, at det ændrer sig en smule. Ligesom årstiderne og lyset omkring fyret gør det. Det er tegn på, at RAB Revision er en levende virksomhed med blik for det nye, der hele tiden sker indenfor vejledning og regnskab.

 

RAB Revision ApS
Udsigten 17 · Uggelhuse · 8960 Randers SØ · Telefon: 86 496595 · Telefax: 86 492595
Fyrmesterboligen · Høje Møn · Fyrvej 5 · 4791 Borre · Telefon: 75 550000 · Telefax: 75 550002