¨ RAB Revision

 

Login

 

 

Forside

Hent tilbud

Om logoet

Kontakt

Fjernstyring

Om os:
RAB Revision ApS er stiftet af revisor Bjarne Nybo, som også til daglig
leder og driver revisionsfirmaet.
 
Bjarne Nybo
Revisor Bjarne Nybo v/Møns Klint


Om moms og lønsum

Artikler

Referencer

Presse

Fotokalender

Guide kør selv fototur

Revisor siden 1979
Jeg er uddannet som registreret revisor. Siden 1979 har jeg arbejdet som medarbejder i registrerede såvel som statsautoriserede revisionsfirmaer. I dag er jeg altså i indehaverens rolle.

De små selvstændige
Jeg har altid interesseret mig særligt for gruppen af små selvstændige erhvervsdrivende, og jeg har i den forbindelse siddet i bestyrelserne for handelsstandsforeninger og erhvervsforeninger.

Spar gentagelserne
På mine forskellige arbejdspladser lagde jeg mærke til, hvordan revisorerne i det daglige faktisk gentog det taste-/indskrivningsarbejde, som kunden havde gjort én gang med kassekladden.
Med internettets fremmarch sidst i 1990'erne blev det teknisk muligt enkelt at lave et koncept, der i mindre virksomheder med relativt simple regnskaber kunne spare gentagelserne, og lod computeren gøre det ”kedelige” regnearbejde.

Et koncept vokser frem
Det udmøntede sig i et koncept, som blev søsat omkring 2002, og som i dag er videreudviklet til RAB Revisions regnskabssystem. Det billiggør den basale regnskabsføring og frigør revisorens kræfter til det rådgivningsarbejde, der er revisorens styrke.

Målrettet alternative behandlere
Siden 2007 har vi målrettet vort regnskabssystem til brug for alternative behandlere, og arbejder til stadighed for at gøre vort system så målrettet som muligt til netop dine behov.
RAB Revision er således en branche- og foreningsorienteret løsning, der er udviklet i samarbejde med behandlere for de registrerede alternative behandlere - eller dig som er godt på vej hertil!

Det gode samarbejde
Firmaet har kontorer i Randers, i Valby og på Møn. RAB Revision har et tæt samarbejde med såvel advokat som andre registrerede revisorer, og vi løser opgaver indenfor:
* Bogføring, moms og lønsum
* Årsregnskaber
* Perioderegnskaber
* Budgetter
* Bogføring
* Markedsføring
* Finansiering
* Kapitalfremskaffelse
* Køb og salg af virksomhed
* Stiftelse af selskaber
* Bestyrelsesarbejde
* IT-rådgivning og servicering
* Ad-hoc opgaver efter aftale

Vort logo
Vort logo har en helt speciel historie, som du kan læse mere om her.

 

RAB Revision ApS
Udsigten 17 · Uggelhuse · 8960 Randers SØ · Telefon: 86 496595 · Telefax: 86 492595
Fyrmesterboligen · Høje Møn · Fyrvej 5 · 4791 Borre · Telefon: 75 550000 · Telefax: 75 550002